Mijn favorieten

Gratis meedoen aan NVM Open Huizen Dag

Gratis meedoen aan de NVM Open Huizen Dag van zaterdag 6 oktober 2018.

De NVM Open Huizen Dag is voor woningverkopers en woningzoekers een belangrijke dag waarop woningen massaal vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. Twee keer per jaar wordt dit evenement door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) georganiseerd. 

Bezoekers
De belangrijkste reden voor de populariteit van de Open Huizen Dag is dat het zowel voor huizenzoekers als verkopers van een huis een unieke kans biedt. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal huizen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken. Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt de NVM Open Huizen Dag de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.

Uw woning en de NVM Open Huizen Dag
Wilt u meedoen aan de NVM Open Huizen Dag vul dan het onderstaande formulier in. Vervolgens maken wij een afspraak met u voor de gratis waardebepaling en presenteren wij onze dienstverlening. Zet u vervolgens uw huis bij ons in de verkoop dan doet u gratis mee aan de NVM Open Huizen Dag op 6 oktober 2018. Verkoopt u de woning dan bent u courtage verschuldigd, maar stopt u de verkoop, dan bent u in z'n geheel geen kosten aan ons verschuldigd. Helemaal niets, dus ook geen opstart- of plaatsingskosten!
 
Tijdens de Open Huizen Dag kunnen aspirant kopers tussen 11.00 uur en 15.00 uur uw huis zonder afspraak bezichtigen. Meedoen aan de NVM Open Huizen Dag is dus gratis.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring